Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Enkhuizen - Wijnproeverijen

Als u uw feest of bruiloft net dat beetje extra mee wilt geven, denkt u dan eens aan een wijnproeverij. Your Choice Catering Enkhuizen biedt dat aan als onderdeel van uw evenement. Het is een uiterst leerzame, maar natuurlijk ook hele gezellige manier om meer over wijnen te weten te komen.

Handig, leerzaam en heel gezellig

Een wijnproeverij kan al vanaf 500 euro gerealiseerd worden. De grootte van de groep bepaalt u dan zelf. Om u een idee te geven: de kosten per persoon zijn 20 euro, exclusief de kosten voor de sommelier. Zo is het bijvoorbeeld een heel leuk idee om een Bourgondisch buffet te organiseren met kaas- en wijnproeverij. Hoe u het ook hebben wilt, een wijnproeverij is altijd handig, leerzaam en gezellig.

Kom meer te weten over wijnen

Onze sommeliers kennen hun vak en staan hun mannetje als het om wijnen gaat. Ze vertellen er dan ook graag en heel passievol over. Reken maar dat u aan het einde met een hele ander blik uw eigen wijnen voortaan gaat inkopen. U wordt aan de hand van tien verschillende soorten wijn meegenomen in de wijnwereld en leert zo alles over druivensoorten, rijping en op dronk komen. Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe de wijn smaakt. Het echte proeven is dan ook een belangrijk en leuk onderdeel van de wijnproeverij!

Wijn & Spijs

Natuurlijk zult u vaak wijn drinken in combinatie van een gerecht of een (borrel)hapje. Your Choice Catering Enkhuizen heeft alvast een drietal arrangementen voor u uitgezocht, zodat u ook zelf kunt proeven welke wijn bij welk gerecht of smaak goed tot zijn recht komt.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Meer weten?

Wilt u meer weten over het organiseren van een wijnproeverij als onderdeel van uw feest? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Ook als u zelf ideeën heeft, staan we daar natuurlijk voor open. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.