Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Private dinner

Stelt u zich eens voor: uw eigen huis omgetoverd tot restaurant. Een plek waar u met uw intiemste vrienden kunt genieten van een heerlijke culinaire maaltijd, bereid door een professionele kok. Waar u alleen maar achterover hoeft te leunen en u zich kunt laten verrassen door de gastronomische hoogstandjes en simpelweg kunt genieten. Dát is wat Your Choice Catering Enkhuizen een private dinner noemt.

Hoe werkt het?

Onze koks zijn speciaal geselecteerd om een heerlijk diner voor u en uw gezelschap te bereiden. Het is minimaal een driegangenmenu, maar meer gangen is natuurlijk ook mogelijk. De koks koken niet alleen fantastisch, ze kunnen ook heel gedreven en passievol vertellen over hun vak en over de gerechten die ze u zullen presenteren. Zo wordt het echt een bijzondere avond en ontstaat er een mooie interactie tussen uw gasten en de kok. Kijk hieronder maar eens voor een menu-impressie.

Menu inpressie        

Voor u en uw gezelschap

Voor een private dinner kunt u bij Your Choice Catering Enkhuizen terecht vanaf acht personen of vanaf 500 euro. In samenspraak met ons stellen we dan een mooi menu voor u samen. Dat kan al vanaf drie gangen. Alles stemmen we af op uw wensen, uw gelegenheid en uw budget. En natuurlijk zorgen wij voor de borden, het bestek, wassen we alles weer netjes af en zorgen we ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Wilt u echter een mooie luxe uitstraling met bijvoorbeeld tafellinnen, kandelaars en bloemstukjes, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Heerlijke wijnen

Uiteraard kunnen wij u ook goed adviseren wat de wijnen betreft. Your Choice Catering Enkhuizen heeft een uitgebreide wijnkaart, zodat u een goede keuze kunt maken. En wilt u liever een speciale wijn, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds een aantal jaar is Your Choice Catering Enkhuizen de huiscateraar van de stichting Make a Wish. We bedenken samen mooie initiatieven om mee te werken aan de wensen van ernstig zieke kinderen. En van elke private dinner gaat ook 15% naar deze stichting.

Neem voor alle mogelijkheden voor een private dinner contact met ons op. Samen komen we er wel uit. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.