Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Enkhuizen - Receptie

Your Choice Catering Enkhuizen biedt veel mogelijkheden als het om het organiseren van een receptie gaat. Of het nu een receptie voor een bruiloft, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid gaat, wij zijn hét juiste adres voor u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de gasten het naar hun zin te maken met lekkere hapjes en drankjes. Dat werk nemen we u graag uit handen, zodat u zich met uw gasten kunt vermaken.

Party-assortiment

Wat dacht u van een party-assortiment voor uw receptie? Dat is een volledig concept waarbij we hapjes en drankjes, sta-tafels en personeel kunnen leveren voor maar 19,50 euro per persoon. En dat is natuurlijk ook inclusief het servies, de glazen, de frituur, de tap en en de drankentafel. Wilt u meer aankleding, extra meubilair, mooie verlichting en servies, dan kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden tegen een scherpe prijs. Your Choice Catering Enkhuizen is daar heel makkelijk in!

Uw keuze

Onze receptiearrangementen hebben we even voor u op een rijtje gezet. Maar natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen ideeën en suggesties. Afhankelijk van uw budget en smaak passen wij ons graag aan u aan.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankassortiment

Your Choice Catering Enkhuizen heeft ook een uitstekend en uitgebreid drankassortiment. Deze is ideaal voor recepties. Bekijkt u onze drankenarrangement maar eens via de volgende link. U ziet dan ook meteen onze actie staan: Ons onbeperkt Hollands assortiment voor een bedrag van 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Natuurlijk moet de locatie waar de receptie gehouden wordt mooi aangekleed zijn. Als u wilt, kan Your Choice Catering Enkhuizen daar een handje bij helpen. Extra sta-tafels, ballonnen, entertainment voor de kinderen, zoals een springkussen, lounge zitjes, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het u leveren. Zo wordt u veel werk uit handen genomen en bieden wij een totaalconcept aan. Wel zo makkelijk voor u. Bekijk maar eens wat we zeker kunnen regelen en welke prijzen we hanteren via de volgende link:

Materialen        

U kunt er voor kiezen om zelf met uw drankjes rond te gaan, maar natuurlijk hebben wij ook professioneel en vriendelijk personeel in dienst die die taak graag van u over nemen. Als u contact met ons opneemt, maken we een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Bel 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier.