Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Enkhuizen - materialen

Wij zijn in eerste instantie een cateringbedrijf, we verzorgen de catering graag tot in de puntjes. En soms betekent dat ook de aankleding van het feest daarbij verzorgd wordt. Wij kunnen van alles voor u betekenen wanneer u met ons in zee gaat.

Ook voor alle extra's!

Extra sta-tafels, sfeerverlichting, bloemstukken, mooi luxe serviesgoed, extra meubilair... je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Enkhuizen kan het voor u regelen. Wij hebben inmiddels zoveel ervaring en zoveel contacten opgebouwd, dat we onze adresjes weten voor alle extra's. En omdat we vaak met de beste en grootst leveranciers van Nederland werken, hangt er ook altijd een scherp prijskaartje aan. Wel zo fijn natuurlijk! Bovendien legt u alles bij één en dezelfde organisatie neer, altijd handig en dat maakt de kans op succes nog groter.

Alles in de gewenste sfeer

Heeft u een bepaald thema in uw hoofd voor uw eigen feest of jubileum? Laat het ons weten, in onze designstudio toveren we de locatie om in de door u gewenst sfeer. Als u nog extra entertainment erbij wilt, kunnen wij dat ook leveren. En natuurlijk worden alle culinaire hapjes er op afgestemd. Zo bieden wij een totaalconcept aan dat perfect door ons wordt uitgewerkt. U zult verrast zijn over het resultaat!

Neem maar eens een kijkje bij de huurmaterialen, u zult zien dat er veel mogelijk is en altijd voor een mooie prijs. Natuurlijk is de lijst nooit compleet, maar wij denken graag met u mee en zorgen altijd voor een oplossing als u iets heel bijzonders en unieks wilt!

Huurmaterialen (pdf)        

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Bel dan gratis naar 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.