Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Barbecue

Bent u ook altijd te porren voor een heerlijke barbecue? Zo'n barbecue die doet denken aan zwoele zomerse avonden, een avond met goede vrienden, een lekker stukje vlees en goed glas rosé erbij. En heeft u wel eens gedacht: "Dat zou leuk zijn voor ons bedrijfsfeest, ons themafeest of onze bruiloft? Jammer dat je alleen in de zomer kunt barbecueën..."

Barbecueën bij weer en wind

Maar niets is minder waar! U kunt met de materialen en de gerechten van Your Choice Catering Enkhuizen werkelijk altijd barbecueën. Zelfs als het regent, zelfs als het stormt en zelfs als het sneeuwt! Desgewenst bouwen wij de locatie om tot zomers geheel. Met palmbomen op de achtergrond, zand op de vloer en heerlijke zomerhits waarop gedanst kan worden. Zo wordt elke barbecue een feest op zich. En laat het maar aan ons over om met de heerlijkste barbecuegerechten te komen, compleet met huisgemaakte salades en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

BBQ Standaard, Extra of Luxe

Om het u makkelijk te maken hebben we al een drietal barbecue-arrangementen voor u neergezet. Zo kunt u al voor slechts 13,50 euro per persoon genieten van vier verschillende stukjes vlees, twee soorten salades, verschillende sauzen, aiolo en stokbrood met kruidenboter. Bekijk het maar eens rustig, er is heel veel mogelijk, ook als u bijvoorbeeld meer vis wilt serveren of juist met vegetarische gerechten wilt komen. Your Choice Catering Enkhuizen staat zijn mannetje als het om een barbecue gaat, daar kunt u altijd van op aan!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Kolen of gas?

Barbecueën kun je op kolen en op gas doen, voor beide opties is iets te zeggen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u voorkeur heeft voor één van de twee manieren. Bij Your Choice Catering Enkhuizen kun je altijd kiezen uit een barbecue op gas of een barbecue op kolen.

Veel voor weinig

Bij de prijs is een flink aantal zaken inbegrepen. Natuurlijk het heerlijk gemarineerde vlees en de tal van andere gerechten. Maar ook de borden, het bestek, de servetten en de buffettafel met stretch design tafelrok leveren wij geheel gratis. Als u een kolenbarbecue wilt, zijn de kolen uiteraard ook bij de prijs inbegrepen. En dacht u dat u achteraf alles hoeft af te wassen en schoon te maken? Wel nee, ook dat nemen wij voor onze rekening!

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Wij helpen u graag. Bel het gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.