Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Enkhuizen wilt graag feliciteren met een mooi heugelijk feit voor u: of u heeft net uw eigen zaak geopend en gaat een nieuw leven tegemoet als (startend) ondernemer of u bent verhuisd naar een nieuwe locatie of naar een groter pand en gaat om die reden een openingsfeest geven. Wij helpen u graag om de feestvreugde nog meer te verhogen.

Uw wens, onze zorg

Wij weten hoe we een feestje vorm moeten geven, of dat nu heel zakelijk moet of juist heel losjes, we kunnen altijd de juiste toon aanslaan, met de juiste hapjes en drankjes komen en de juiste aankleding voor u verzorgen. Denkt u aan lekker glaasje champagne met wat culinaire hoogstandjes erbij? Geen enkel probleem voor ons. Of wilt u juist een uitgebreid buffet met alles erop en eraan? Ook dat regelt Your Choice Catering Enkhuizen graag.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven::

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Hoogtepunt

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Om uw letterlijke of figuurlijke hoogtepunt te vieren, bent u bij Your Choice Catring Enkhuizen bij het juiste adres.

Bel ons voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. We helpen u altijd graag en denken met u meer. Samen komen we overal uit. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.