Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Entertainment

Een feest is pas echt een feest als iedereen na afloopt tegen elkaar verzucht: 'Wauw, dat was fantastisch! Wat een heerlijk hapjes, wat een bijzondere drankjes, wat een aardige serveersters, wat een mooie aankleding en wat een leuke band!' Die hapjes en drankjes, de serveersters en de aankleding, dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Geen enkel punt bij Your Choice Catering Enkhuizen. En die leuke band dan? Wie weet daar het adres van?

Sfeerverhogend

Goed nieuws voor u! Your Choice Catering Enkhuizen regelt ook die band! Of die zingende goochelaar, die grappige quizmaster, die fantastische zangeres, noem het maar op. Wij weten als geen ander dat dit soort entertainment vaak sfeerverhogend werkt en bij iedereen in de smaak valt. U wilt toch ook stralende gezichten zien, gelach horen en een publiek dat u na afloop bedankt voor de geweldige avond?

Te veel om op te noemen

Er is heel veel entertainment voor een feest mogelijk, natuurlijk in de vorm van muziek, maar natuurlijk ook voor de aanwezig kinderen of als sportonderdeel. Een bungee run bijvoorbeeld of een compleet survival parcours. Er is eigenlijk te veel mogelijk om hier allemaal op te noemen.

Voor een nog leuker feest

Heeft u zelf ideeën om uw feest nog leuker te maken of wilt u graag van ons horen wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we een plan. We denken ten alle tijden met u mee, zijn heel creatief en natuurlijk ook flexibel. Neem gerust contact met ons op. U zult er geen spijt van krijgen!

Ons telefoonnummer is 0800 4890 890. Bellen is altijd gratis en ook een offerte maken we graag kosteloos en geheel vrijblijvend op. Als u liever ons contactformulier invult, komt het natuurlijk ook in orde. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.