Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Enkhuizen - Buffetten

Your Choice Catering Enkhuizen staat befaamd om zijn gastronomische buffetten. Wij maken van elk buffet een waar feestje. Met tal van verschillende gerechten. Wij houden altijd rekening met al uw wensen. Heeft u het liefst alleen vegetarische hapjes, dan regelen wij dat voor u. Wilt u graag soep vooraf aan uw gasten presenteren, dan kan dat natuurlijk altijd. Your Choice Catering Enkhuizen verzorgt alle soorten buffetten. Wij maken alles mooi op, omdat we als geen ander weten dat het oog ook wat wil. En zeg nu zelf: het smaakt toch ook veel lekkerder als het mooi opgediend is?

Professioneel bereid

Om het u makkelijk te maken kunt u hier alvast onze eigen buffetten inzien. Ze zijn altijd professioneel bereid en bestaan uit de heerlijkste en meest uitgebalanceerde ingrediënten. U zult zien dat men graag nog een keer en wellicht daarna nóg een keer langs het buffet wilt lopen. Voor elk budget en elke wens kan Your Choice Catering Enkhuizen een buffet samenstellen. Koude buffetten, warme buffetten, thema buffetten, noem het maar op. Altijd een hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Eigen ideeën? Graag!

Mocht er desondanks toch niet helemaal bijzitten wat u wenst of heeft u een heel eigen idee over hoe uw buffet er uit moet zien, laat het ons dan weten. Your Choice Catering Enkhuizen heeft zoveel ervaring en zoveel deskundig personeel in huis, daar is altijd een mouw aan te passen. Sterker nog, we vinden het een geweldige uitdaging om uw ideale buffet samen te stellen. En zullen ons daar voor 100% voor inzetten. Altijd rekening houdend met uw budget en altijd van hoge kwaliteit!

Al het servies, het bestek en de servetten zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Maakt u zich ook maar geen zorgen over de vuile afwas: die verzorgen wij natuurlijk ook. U heeft immers wel iets te doen: namelijk feest vieren!

Bel gratis 0800 4890890 voor een advies voor uw buffet. Of ga naar het contactformulier voor vrijblijvende informatie. Een offerte maken we graag gratis en vrijblijvend voor u.