Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest geven is niet niets, dat weten wij maar al te goed. Je moet met veel zaken rekening houden, iets kiezen wat bij veel mensen in de smaak valt, maar tegelijkertijd ook spectaculair en bijzonder moet zijn. Gelukkig heeft Your Choice Catering Enkhuizen een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij kunnen u vast heel goed daarbij helpen.

U tevreden? Wij tevreden!

Elk bedrijf is anders, elk feest is anders, ook voor ons is het elke keer weer een uitdaging om tot een prachtfeest te komen, waar iedereen met warme gevoelens op terugkijkt. Pas als u tevreden bent en uw werknemers met een fijn gevoel naar huis gaan, zijn wij van Your Choice Catering Enkhuizen ook tevreden.

Het is úw feest

We geven u hier alvast wat suggesties, maar natuurlijk staat u vrij om al uw eigen ideeën naar voren te brengen. Het is immers úw feest en wij passen ons graag aan en denken ook graag met u mee. Wat dacht u van een feest met als thema de jaren '80 met een coverband en een aankleding die compleet in stijl is? Of een barbecue met entertainment, zoals een springkussen voor de kleintjes? Een kaas- en wijnproeverij door een gevierd en zeer enthousiaste sommelier?

Voor elk wat wils

Kijkt u ook eens bij onze buffetten, altijd handig, gezellig en prettig bij een groot gezelschap. Een buffet kan ook heel goed themagebonden zijn, compleet met de juiste aankleding en muziek. En wat dacht u van een walking dinner? U krijgt de heerlijkste hapjes voorgeschoteld terwijl u en uw gasten gewoon rondlopen. Bij Your Choice Catering Enkhuizen is dat allemaal mogelijk!

Goed om te weten

Ook goed om te weten: wij hebben jarenlang ervaring, zijn zeer creatief en denken graag met u mee, we zijn uiteraard enorm flexibel en we hanteren altijd een scherpe en concurrerende prijs. Neem gerust contact met ons op, wij maken eventueel een gratis en vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsfeest op. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.