Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Walking Dinner

Een walking dinner is een prettige manier om van en met elkaar te genieten van hoogstaande culinaire hapjes terwijl men niet zit, maar staat of loopt. En dat heeft zo zijn voordelen. De sfeer is dan namelijk erg ongedwongen, men kan met iedereen makkelijk een praatje maken. Ondertussen krijg je op handzame borden steeds een culinair hoogstandje geserveerd.

Thuis of op locatie

Your Choice Catering Enkhuizen biedt nu ook een walking dinner aan. Onze kok maakt bij u thuis of op locatie de heerlijkste gerechten. De ervaring is dat een stuk of acht gerechten gelijk staan aan een volwaardig diner. Men kan de ongedwongenheid van zo'n walking dinner vaak erg waarderen. Ook het feit dat men steeds kleine hapjes krijgt geserveerd en zo kan proeven van veel verschillende gerechten, valt erg in de smaak.

Veel keuze

Om het u makkelijk te maken heeft Your Choice Catering Enkhuizen alvast drie assortimenten gemaakt. U kunt uit vele gerechten een keuze maken. Er zitten ook exclusieve en Chinese gerechten tussen. De prijs is gemiddeld 30 euro per persoon, de kok kost 32,50 euro per uur. Het servies, het bestek en de servetten leveren wij gratis. En natuurlijk maken ook wij weer alles netjes schoon.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Drank en dessert

Een lekker drankje hoort er natuurlijk ook bij. Wij bieden al een drankenarrangement van 7,50 euro p.p. aan, waarbij drie uur lang onbeperkt gedronken kan worden. En ook een dessert hoort er eigenlijk wel bij. Ook daarbij hebben wij een ruime keuze. Van een dessert tot aan een heel dessertbuffet. En wilt u iets wat u hier niet terug kunt vinden, geen nood: wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee. Laat het ons weten en samen komen we er wel uit.

Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Wij bekijken dan samen met u welke mogelijkheden er voor u zijn. En een offerte is altijd gratis en natuurlijk zonder verplichtingen.