Facebook    Twitter
Your Choice Catering Enkhuizen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

De Dolfijn 80
1601 MG Enkhuizen
tel. 0228 - 744016

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Enkhuizen - Huwelijk

Een bruiloft wordt vaak omschreven als de mooiste dag van je leven. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid: de mooiste jurk, de beste fotograaf, een klassieke auto... En natuurlijk wordt er goed gekeken met welke cateraar jullie in zee gaan. Want er mag op zo'n dag natuurlijk niets mis gaan. Your Choice Catering Enkhuizen begrijpt dat maar al te goed. Wij hebben gelukkig een jarenlange ervaring, ook als het om bruiloften gaat.

Heel bijzonder

Een bruiloft is ook voor ons nog steeds heel bijzonder. We passen onze catering altijd aan aan de persoonlijke wensen van het bruidspaar.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Het is immers jullie dag en al jullie persoonlijke wensen worden door ons met veel plezier, maar natuurlijk ook heel professioneel uitgevoerd. We maken daarom altijd eerst een persoonlijke afspraak, zodat we rustig alles door kunnen nemen en alles op papier kunnen zetten. Maar we kunnen nu wel alvast verklappen dat er echt heel veel mogelijk is en dat wij nergens gek van opkijken.

Er is veel mogelijk

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen ons en het bruidspaar, we kunnen namelijk echt veel voor ze betekenen: de locatie, de gehele aankleding, entertainment en uiteraard het eten en het drinken. Misschien dat jullie zelf als kersvers bruidspaar niets door jullie keel krijgen, maar reken maar dat de gasten erg blij worden van al die lekkere hapjes.

Voor alle mooie momenten

Er zijn nogal wat momenten waarop eten en drinken geserveerd wordt tijdens een bruiloft, bij aankomst een glaasje, bij het snijden van de taart, een receptie, een diner, een dessert, een borrelhapje... Daar moet goed over nagedacht worden en alles moet ook tot in de puntjes worden uitgevoerd. Your Choice Catering doet dit al sinds jaar en dag en u kunt dat dan ook gerust aan ons over laten. En natuurlijk kunnen we helpen als het gaat om bloemstukken, feestelijke ballonnen, extra meubilair, een eventuele live-band, muziek voor op de achtergrond...

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Trouwlocaties

We hebben een lange lijst met trouwlocaties door het hele land heen. Soms grote kastelen en landgoederen, maar soms ook kleine knusse plekjes: romantisch en pittoresk, ideaal voor een huwelijksfeest. Kijk maar eens bij onze locaties om een indruk te krijgen. De lijst is zeker niet compleet, aarzel dus niet en neem contact met ons op. Wij helpen graag, Ons gratis nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.